Erbjudande

Home / Erbjudande

Obs, 2024 höjs priset MEN bokar du före nyår betalar du  2023 års pris.

Förutom att spara pengar, kan du spara tid! Boka & Planera Trafikverk och Kurs tidigt, börja plugga online direkt, var klar med det mesta redan när kursen börjar, då kan du ha körkort nån vecka efter kursstart.

Glöm inte att – Göra syntest för körkort: (förslag) https://klarsynt.se/boka-tid/holst-optik – Samt på heder och samvete lämna en hälsodeklaration och ansöka om körkortstillstånd hos transportstyrelsen.

Kampanjerbjudande – Kompis-Rabatt !

Samla ihop er till 4 kurskompisar och betala för 3 ! Faktiskt pris blir bara 3375 kr/st. OM ni före kursen Gillar oss på Facebook och bokar tillsammans (även om ni vill gå kurs olika datum).  Detta erbjudande är som gjort för skolloven ! Ta kontakt och anmäl intresse !  Gärna i god tid. Begränsat antal platser – Först Till Kvarn gäller. 

Nytt – Din Tur ! 

Unikt erbjudande. Om minst 5 och högst 15 deltagare vill vara med, kan En slumpas fram där det fattas en nolla och summan blir 450 kr i stället för 4500. För att vara med skall ni före kursen börjat – gilla oss på facebook, klicka på kontakt i höger hörn, skriv kursvecka samt namn på de som vill delta i – Din Tur.

Obs ! Det går jättebra att bara du anmäler intresse, men för att komma upp i fem deltagare måste minst fyra till vara med, annars blir det inget alls. Det kan alltså löna sig att hitta andra som vill vara med i – Din Tur 🙂

DET GÅR INTE ATT  KOMBINERA Din Tur MED NÅGOT ANNAT ERBJUDANDE ! Vill man byta till ett annat erbjudande eller hoppa av så går det fint, men det måste ske före kurstart. Gäller samtliga erbjudanden.

Obs, Varken Din Tur eller Kompis-Rabatt, behöver vara IRL vänner, det går bra att skapa en grupp online via sociala medier, så länge Ni är överens och uppfyller våra villkor.

ELLER!

Välj vårt specialebjudande – Betalt Rubbet Rabatt – vi bjuder på 300 kr – du betalar bara 4200. När du Gillat oss så att vi kan se det på Facebook och betalar omgående när ni får faktura.

Ordinarie summa 4500 kr.

Gör så här: Klicka på KONTAKT längst upp till höger på hemsidan.

Skriv vem du och eleven är, Vem som gillat oss på Facebook samt När och att du vill betala Direkt du Får faktura ( kommer när kursen startat ). Då ordnar vi att slut-summan bara blir 4200, fast du kryssat i 4500.

Viktigt kontakta oss. Det är många som Likar på FB sidan. Risken är stor att vi missar att du likat samt vill ha rabatt och att du då får faktura på ordinarie avgift ( går inte att ändra i efterhand ). Skriv vilket Erbjudande.

Faktura kommer med mail när kursen startat och betalas omgående om man vill ha rabatt (vid orimligt dröjsmål uppfyller du inte längre villkoret för rabatt och en kompletterande faktura kan komma att skickas).

Gäller samtliga erbjudande – Gilla markering Skall göras före kurstart. Den skall synas, har ni privata inställningarna syns den inte. Då kan ni prova att dela. Eller be någon annan göra en markering som syns.

OBS, vår gilla knapp bör ge en godkänd markering, men en gilla markering är INTE det samma som att man anmält sig ! För att anmäla sig, gå till KURSDATUM & BOKNING (länk nedan) och fylla i formulären där.

https://mopedutbildarna.se/bokning/