Erbjudande

Home / Erbjudande

Förutom att spara pengar, kan du också spara tid! Boka på Trafikverket, Anmäl dig tidigt hos oss, börja plugga direkt online, var klar med det mesta redan när kursen börjar, så kan du ha körkort en vecka efter kursstart.

Kampanjerbjudande – Kompis Rabatt !

Samla ihop er till 5 kurskompisar och betala för 4 ! Faktiskt pris blir bara 3600 kr/st. OM ni Gillar oss på Facebook och bokar tillsammans (även om ni vill gå kurs olika datum).  Detta erbjudande är som gjort för skolloven ! Ta kontakt och anmäl intresse ! (gärna i god tid) 

Det behöver inte vara IRL kompisar, det går bra att hitta en grupp via sociala medier, så länge ni är överens och uppfyller villkoren ovan.

ELLER!

Välj vårt specialebjudande – Betalt Rubbet Rabatt – vi bjuder på 300 kr – du betalar bara 4200 – När du Gillat oss så att vi kan se det på Facebook och betalar hela summan omgående.

Ordinarie pris är 4500 kr.

Gör så här: Klicka på KONTAKT längst upp till höger på hemsidan.

Skriv vem du är, Vem som gillat oss på Facebook och När samt att du vill betala omgående när du Får fakturan, så ordnar vi att den bara är på 4200 fast du kryssat i 4500

Viktigt, Det är många som av olika orsaker Likar på vår FB sida, risken är stor att vi missar dig och att du ville ha rabatt och att du därför får en faktura på ordinarie avgift, som inte går att ändra i efterhand.

Detta skall göras före kurstart och vi skall kunna se det på FB, om era inställningarna på FB är satta så att de är privata, kan man inte se att ni gillat, då kan ni prova att dela, vilket kan hjälpa, annars får man be någon annan göra en gilla markering som syns på FB.

Faktura kommer med mail och betalas direkt man får den om man vill ha rabatt (vid orimligt dröjsmål uppfyller du inte längre villkoret för rabatt och en kompletterande faktura på 300 kan skickas).

OBS, endast vår gilla knapp ger en godkänd gilla markering och en gilla markering är INTE det samma som att man anmält sig! Anmäler sig gör man genom att gå till KURSDATUM & BOKNING och fyller i formulären där. https://mopedutbildarna.se/bokning/