Om kursen

Home / Om kursen

Snabbaste vägen till körkort om du vill. Så fort ni bekräftat er bokning hos oss, kan du börja plugga online till Trafikverkets prov. Så mycket du behöver. Det gör oss snabba. 

Ordinarie summa är 4500 kr, men du kan få riktigt bra rabatter.  Gå till startsidan, klickar på ERBJUDANDE och få reda på hur. Med oss kan du spara tid och pengar när du bokar tidigt.

I kursen ingår minst 8 timmar lärarledd teori, 2 körlektioner och kursmaterial.

Första körlektionen sker alltid på manöverbana och den andra i trafik. Lektionerna är målstyrda, så ibland kan det behövas någon extra lektion och då brukar vi kunna bjuda på den. Inom rimliga gränser.

Utrustning står vi för, men har du egen godkänd skyddsutrustning som du hellre vill använda, går det bra.

Obs, Körlektioner är beroende av väder. Om det skall bli riktigt dåligt eller när det blir under 5 grader, måste körlektionen flyttas. Därför hjälps vi åt att hålla koll på väderprognosen.

Trafikundervisning måste ha en godkänd undervisningsplan som visar hur kursen går till och vad som krävs för att ta körkort. Vi skickar vår när du anmält dig till kursen. Den bör du läsa.

Där framgår att du har självstudier och skall göra test online. När du kör lektion i trafik, påverkar din kunskap säkerheten och trafikläraren har ansvaret. Läraren vill hjälpa dig att ta ditt körkort, men inte riskera sitt eget.

Innan du har ditt körkort, måste du göra ett teoriprov hos Trafikverket. Klarar du inte våra test, så klarar du inte deras prov. Vårt tips, att öva på våra test är mindre dyrt och tråkigt, än att göra omprov på Trafikverket.

Glöm inte att du måste ansöka om körkortstillstånd hos transportstyrelsen.