Om kursen

Home / Om kursen

Obs, 2024 höjs priset MEN bokar du före nyår betalar du  2023 års pris.

Snabbaste vägen till körkort om du vill. Så fort ni bekräftat er bokning hos oss, kan du börja plugga online till Trafikverkets prov. Så mycket du behöver. Det gör oss snabba. 

Ordinarie summa är 4500 kr, men du kan få riktigt bra rabatter.  Gå till startsidan, klickar på ERBJUDANDE och få reda på hur. Med oss kan du spara tid och pengar när du bokar tidigt.

I kursen ingår minst 8 timmar lärarledd teori, 2 körlektioner och kursmaterial.

Första körlektionen sker alltid på manöverbana och den andra i trafik. Lektionerna är målstyrda, så ibland kan det behövas någon extra lektion och då brukar vi kunna bjuda på den. Inom rimliga gränser.

Obs För att undvika extralektion kör vi alltid med tillräckligt lång körlektion och de få gånger det behövs en extra, tar vi inte extra betalt för den. (andra tar minst 800 kr extra per timme)

För att göra det lätt för dig att fokusera på din planering, är all körning på automat-mopeder. Vad vi känner till har ingen AM – utbildare kurser med växlade mopeder (vill du gå kurs för att växla, fråga på en Crossklubb).

Man kan inte köra med egen moped på kursen (en försäkringsfråga). Utrustning står vi för, men har du egen godkänd skyddsutrustning som du hellre vill använda, går det bra.

Obs, Körlektioner är beroende av väder. Om det skall bli riktigt dåligt eller när det blir under 5 grader, måste körlektionen flyttas. Därför hjälps vi åt att hålla koll på väderprognosen.

Trafikundervisning måste ha en godkänd undervisningsplan som visar hur kursen går till och vad som krävs för att ta körkort. Vi skickar vår när du anmält dig till kursen. Den bör du läsa.

Där framgår att du har självstudier och skall göra test online. När du kör lektion i trafik, påverkar din kunskap säkerheten och trafikläraren har ansvaret. Läraren vill hjälpa dig att ta ditt körkort, men inte riskera sitt eget.

Innan du har ditt körkort, måste du göra ett teoriprov hos Trafikverket. Klarar du inte våra test, så klarar du inte deras prov. Vårt tips, att öva på våra test är mindre dyrt och tråkigt, än att göra omprov på Trafikverket.

Glöm inte att du måste – Göra syntest för körkort: (förslag) https://klarsynt.se/boka-tid/holst-optik – På heder och samvete lämna en hälsodeklaration och ansöka om körkortstillstånd hos transportstyrelsen.